SEO specialist (40 uur)

Project Description

Omschrijving

Ben jij resultaatgericht, leergierig, pro-actief en zelfstandig? Lijkt het je leuk om als SEO specialist aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Je zult zelfstandig worden ingezet als SEO specialist voor een serie websites binnen onze onderneming. Jouw hoofdtaak is om meer verkeer naar deze websites te krijgen door middel van zoekmachine optimalisatie.

Je gaat aan de slag met het creƫren van content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, nieuwsbrieven en social media posts. Door jouw creatieve en opvallende manier van schrijven weet je de aandacht van de lezer te trekken.

Je gaat ook aan de slag met het monitoren van resultaten door middel van SERP tools en Google Analytics. Deze informatie neem je mee bij het schrijven van nieuwe content of het optimaliseren van bestaande content.

Werken bij Cloudhints

Werken bij Cloudhints betekent zelfstandig werken in een jong, enthousiast en klein team van drie personen, maar met uiteraard de nodige begeleiding en opleiding. Je groeit mee met een snelgroeiende onderneming.

Je ontvangt een marktconform salaris. Op basis van jouw prestaties kom je daarnaast in aanmerking voor interessante bonussen.

Functie eisen

  • Ervaring met SEO, of een afgeronde HBO of WO opleiding.
  • Ervaring met het schrijven van artikelen of blogberichten.
  • Leergierig, zelfstandig en analytisch.
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord- en geschrift.
  • Beheersing van de Engelse taal is een pre.

Solliciteren?

Lijkt bovenstaande functie jou leuk en wil je ons team komen versterken? Stuur je sollicitatie naar info@cloudhints.com ter attentie van Marcel Vuijk.